Persoonlijk!
Het is prettig op te weten met wie u zaken doet. Wij stellen ons daarom graag voor. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Johan Bloem en Jannes Tuintjer, twee jonge ondernemers met passie voor techniek. Samen zijn we Alux gestart omdat het noorden van Nederland willen voorzien van een lichtstraat specialist. Onze werkwijze kenmerkt zich door een effectieve, flexibele en persoonlijke aanpak.

Werkwijze
Bij onze werkzaamheden staat contact met de klant centraal. Opties en mogelijkheden worden voor uitvoering goed overlegd en afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Zo weet u als klant exact waar u aan toe bent en ontstaat er geen onduidelijkheid over het uit te voeren werk.

Voor wie?
Zoekt u een deskundig bedrijf voor het plaatsen, repareren of vervangen van lichtstraten? Alux maakt er graag werk van. Wij werken voor dakdekkers, bouwbedrijven en vastgoed eigenaren, maar ook voor eigenaren van een bedrijfspand en/of particulieren. Vooral in de regio Friesland en Groningen hebben we diverse projecten gerealiseerd. Ook voor opdrachten buiten deze regio kunt u vanzelfsprekend een beroep op ons doen.

Perfecte afwerking
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Wij hechten veel waarde aan een goede naam in de regio en tevreden klanten. Klanten die met een goed gevoel terug kijken op de samenwerking en genieten van een degelijk stuk vakwerk.